full screen background image

Marcel Pavel la VIVA FM: “Sunt cel mai fericit tată de pe Planetă!

vivafm-marcel-pavelLa Viva Cafe, Luisa a stat de vorbă cu Marcel Pavel.

Artistul se află într-un moment foarte fericit al vieţii. A devenit tată pentru a treia oară iar naşterea celui de-al treilea copil, o fetiţă, a coincis cu naşterea unui proiect foarte important.

“Sunt cel mai fericit tată de pe Planetă! Odată cu fetiţa s-a născut şi proiectul Very Clasic, se pare că ne poartă noroc fetiţa”, a spus Marcel Pavel care este şi singurul artist de muzică pop care a înregistrat un album de muzică clasică, cu atât mai mult cu cât a fost realizat alături de o orchestră record, de peste 140 de instrumentişti.

Referindu-se la duetul cu celebra soprană Angela Gheorghiu, Marcel Pavel nu şi-a ascuns încântarea şi entuziasmul: “Onoarea e de partea mea şi îi mulţumesc foarte mult pentru acest fapt, că a acceptat să înregistreze o piesă cu mine pe acest album”.

Sfârşitul verii îl găseşte pe Marcel Pavel cu agenda plină. Pe 23 august este invitat la un concert la Rio de Janeiro. În toamnă, pe 8 septembrie are un concert cu Filarmonica din Târgu Mureş urmând ca pe 7 decembrie fanii lui să se bucure de un concert special şi inedit de Crăciun, Christmas Very Classic.

Ascultaţi interviul integral aici

0:00

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar