full screen background image

Muzeul Rolling Stones, în 12 orașe din lume în 2016

 

The Rolling Stones     Atunci când ajungi să depășești o jumătate de deceniu de carieră în muzică este normal să lași în urma ta o mulțime de urme, de obiecte care pot construi o istorie muzicală bine definită. Realizând acest lucru, membrii trupei The Rolling Stones s-au decis să își strângă acareturile și să pună cap la cap o expoziție care va debuta la Galeria Saatchi din Londra în aprilie 2016.

Expoziția va fi una atât despre The Rolling Stones, cât și despre orice trupă de talia lor cu o carieră similară, arătând publicului un pic mai multe despre ce înseamnă să mergi în zeci de turnee și să schimbi sute de instrumente.

Cei care vor vizita expoziția vor găsi acolo costume, instrumente, înregistrări audio și video rare, jurnale, corespondență, afișe și desene de pe coperțile albumelor.

Expoziția va ocupa un spațiu de 1,750 de metri pătrați împărțiți în nouă camere cu design unic, arătând publicului influența trupei The Rolling Stones în istoria muzicii rock.

După Galeria Saatchi de pe King’s Road din Londra, unde va sta timp de două luni, muzeul Rolling Stones va mai călători în alte 11 orașe din lume, inclusiv New York, Los Angeles și Tokyo.

 

 

comments

comments