full screen background image

Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul de la Bucureşti al lui Robbie Williams

robbiewilliams     Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional “Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Accesul la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

Turneul “Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

 

 

 

comments

comments