full screen background image

Proiect pentru dezvoltarea comunicării și cooperării în transferul de tehnologie și promovarea infrastructurii de inovare în regiunea transfrontalieră, la Camera de Comerţ

ccisv     Camera de Comerț și Industrie Suceava vă invită la Working Group Meeting – „Planul comun România – Moldova – Ucraina pentru dezvoltarea comunicării și cooperării în transferul de tehnologie și promovarea infrastructurii de inovare în regiunea transfrontalieră”.

Manifestarea va avea loc pe 4 noiembrie, orele 16.00, și 5 noiembrie, orele 09.00, în sala de conferinţe a Hotelului Sonnenhof.

Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului “Forming a Network of Innovative Infrastructure Institutions in Cross-Border Region”, cod MIS-ETC: 1498, finanțat din Fonduri Europene prin Programul Operațional Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, proiect în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este partener.

Prin intermediul acestei întâlniri se doreşte atragerea atenția asupra importanței transferului de tehnologie și a unei infrastructuri de inovare și dezvoltarea unui plan pentru extinderea cooperării în acest domeniu în regiunea transfrontalieră.

Astfel, se va prezenta structura Planului de dezvoltare a comunicării și cooperării în transferul de tehnologie, ideile propuse la nivelul județului Suceava și sursele de finanțare pentru activitățile inovaționale pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii si pentru instituțiile cu structura orientată în domeniul inovării, inventatori și cercetători.

Pe lângă prezentările reprezentaților Camerei de Comerț și Industrie Suceava, vor participa ca invitați partenerul din Iași, Institutul Român de Inventică Iași, partenerul din Chișinău, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic și beneficiarul proiectului Centrul pentru Dezvoltare și Reconstrucție Bucovina, care își vor exprima punctul de vedere asupra temelor abordate.

Detalii cu privire la participare puteți obține la următoarele date de contact:
Camera de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității 15-17
Telefon: +4 0230 521 506; Fax: +4 0230 520 099 E-mail:   cci@ccisv.ro; Site: www.ccisv.ro

Persoana de contact: Carmen Fediuc, Director Programe de Finanțare – tel: 0747496010, carmen.fediuc@ccisv.ro

Programul Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și Parteneriat co-finanțat de statele participante în program.
(www.ro-ua-md.net)

cc

comments

comments