full screen background image

Iași: Un student a fost înjunghiat mortal într-un campus universitar

i     Un student a fost înjunghiat mortal într-un campus universitar din Iași, informează B1 TV. Agresorul a dat foc la camera de cămin.

În urma incidentului, două persoane au fost evacuate. Un tânăr în vârstă de 20 de ani nu a mai putut fi salvat, în timp ce un alt tânăr a răspuns manevrelor de reesuscitare și a fost transportat la un spital din Iași, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV.

”ISU Iașu a fost solocitat să intervină în această dimineață, la ora 7.01, în zona Copou, la un cămin studențesc, am fost anunțați că are lor un incendiu într-o cameră de cămin. La locul intervențeiei s-au deplasat două autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă. În urma incendiului au fost evacuate două persoane. Țin să menționez că aceste persoane nu sunt victime ale incendiului, ci victimele unei agresiuni”, a declarat Silvia Bolohan.

”Una dintre victime se afla în stop cardio-respirator, i s-au efectuat manevre de resuscitare și nu a răspuns,  bărbat în vârstă de 20 de ani fiind declarat decedat. Cea de-a doua victimă, tot un bărbat, în vârstă de 19 ani, a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

comments

comments