full screen background image

Şeful ANAF i-a destituit pe directorii Finanţelor Publice Timişoara şi Iaşi

anaf 2     Preşedintele ANAF i-a eliberat din funcţie pe directorii generali de la direcţile generale regionale ale Finanţelor Publice Timişoara şi Iaşi, Ioan Dragomir şi Marian Bosianu, după ce aceştia au refuzat să primească un inspector de la Integritate în comisiile de examinare pentru promovare.

Demiterea a venit în urma deciziei directorilor de la Iaşi şi Timişoara de a nu solicita aparatului central al ANAF, în conformitate cu procedurile legale, desemnarea unui membru din cadrul Direcţiei de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare.

“Există persoane care cred că sprijinul politic sau manipularea sindicatelor sunt lucruri mai importante decât procesul de reformă a ANAF. Măsura dispusă astăzi reprezintă un mesaj foarte clar că nu este deloc aşa”, a declarat într-un comunicat preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu.

Şeful Fiscului a extins regula instituită deja pentru toate examenele din cadrul Direcţiei de Antifraudă Fiscală şi în cadrul altor tipuri de examene, anume ca un inspector al Direcţiei de Integritate să fie prezent în cadrul comisiilor de examinare.

comments

comments