full screen background image

Ziua Porţilor Deschise la Guvern, de Ziua Naţională a României

Guvernul-Romaniei   De Ziua Națională a României, puteți vizita Palatul Victoria. Guvernul organizează, de 1 Decembrie, Ziua Porților Deschise. Premierul Dacian Cioloș va fi gazda evenimentului. Guvernul poate fi vizitat între orele 11:00 și 16:00.

„Primul-ministru Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea Guvernului”, se arată într-un comunicat furnizat de Palatul Victoria.

„Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine”, a spus primul-ministru Dacian Cioloș.

Începând cu ora 11:00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.

comments

comments