full screen background image

Şeful Consiliului Judeţean Vrancea, achitat definitiv în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu

Marian Oprisan     Şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost achitat, vineri, de Curtea de Apel Cluj, care a respins apelul procurorilor DNA, în dosarul în care acesta a fost acuzat de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals şi uz de fals, sentinţa fiind definitivă.

Mihai Suian, unul dintre avocaţii lui Marian Oprişan, a declarat că decizia instanţei este corectă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Achitarea lui Marian Oprişan este definitivă. Decizia dată de Curtea de Apel Cluj este una corectă, într-un dosar care dura de prea mult timp. Curtea de Apel a respins ca nefondate toate apelurile declarate de DNA, de Ministerul de Finanţe, de Ministerul Dezvoltării Regionale, astfel că a rămas soluţia primei instanţe de la Judecătoria Cluj-Napoca de achitare a lui Marian Oprişan”, a declarat Suian.

Magistraţii Curţii de Apel Cluj urmau să pronunţe, în 11 decembrie, la aproape zece ani de când Oprişan a fost trimis în judecată, sentinţa definitivă în procesul în care s-a judecat apelul DNA la decizia de achitare a şefului Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, dată de Judecătoria Cluj-Napoca. Pronunţarea sentinţei Curţii de Apel Cluj a fost însă amânată pentru 18 decembrie.

comments

comments