full screen background image

Crăciunul vine cu temperaturi de primăvară. De Revelion, vremea se va răci

vreme calda      Meteorologii anunță temperaturile pe următoarele două săptămâni, informează B1 TV. Potrivit prognozelor, nici nu va fi foarte frig, nici zăpadă nu vom avea de Crăciun, temperaturile fiind mai degrabă de primăvară.

La munte, de Crăciun, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, răcirea se va produce între 25 și 28 ianuarie. Probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare va creşte în zilele de 26 şi 27 decembrie şi în data de 29, apoi iar în primele zile ale noului an, conform ANM.

“Și Crăciunul anului 2014 a venit cu o vreme foarte caldă, se înregistrau 20 de grade în ajunul Crăciunului. Nici acest Crăciun nu face excepție de la această vreme anormală care a devenit aproape normală”, a spus Gabriela Băncilă, meteorolog de serviciu.

“Din 24 decembrie nu vom mai avea parte și de acest aspect frumos al vremii. Ceața își va face apariția și va aduce în zona Capitalei o vreme mai închisă, mai putin însorită. Estimăm pentru 25 decembrie cam 8-9 grade în capitală, iar la nivelul întregii tari – 0-12 grade”, a explicat aceasta.

În schimb, de Revelion, vremea se va răci, iar temperaturile vor ajunge până la pragul de îngheț.

comments

comments