full screen background image

Doi patroni de la Colectiv scapă de arestul preventiv

raniti-club-colectiv     Doi dintre patronii clubului Colectiv scapă din spatele gratiilor, cel de-al treilea rămâne în arest, informează B1 TV.

Astfel, Paul Gancea și Costin Mincu vor fi plasați în arest la domiciliu după ce au făcut cereri de înlocuire a arestului preventiv. Deși judecătoria Sectorului 4 a respins aceste cereri, ele au fost acceptate, totuși, de Tribunalul București.

Al treilea patron, Alin Anastasescu rămâne în spatele gratiilor pentru că nu a depus, odată cu ceilalți, cererea de înlocuire a măsurii. Chiar Anastasescu spunea, la începutul lunii noiembrie, că “încă din noaptea tragediei îmi caut cuvintele să spun condoleanţe celor care au pierdut oameni dragi pe 30 octombrie, la Colectiv, şi regretul meu enorm pentru suferinţa tuturor”.

Cei trei au fost arestați, instanța motivând prin “grava neglijență și iresponsabilitate în administrarea clubului”.

“Toți cei trei inculpați par să fi dat dovadă de o gravă neglijență și de iresponsabilitate în administrarea clubului Colectiv. De aceea, cei trei inculpați prezintă un pericol social ridicat, iar prin atitudinea și comportamentul reflectat în activitatea desfășurată demonstrează că lăsarea lor în libertate periclitează siguranța celorlalți membri ai societății”, susțineau magistrații Judecătoriei Sectorului 4.

comments

comments