full screen background image

Avertizare de călătorie în Ungaria

mae 3     Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează transportatorii români care tranzitează sau călătoresc în Ungaria că, pe perioada zilelor nelucrătoare cu ocazia Anului Nou, sunt restricții de circulație pentru autovehiculele de transport marfă care depășesc greutatea de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al MAE.

Astfel, restricțiile încep de joi, 31 decembrie 2015, ora 22.00, ora locală, și sunt valabile până vineri, 1 ianuarie 2016, ora 22.00, ora locală. De asemenea, Ungaria a impus restricții și din data de 2 ianuarie 2016, ora 22.00, ora locală, până la data de 3 ianuarie 2016, ora 22.00, ora locală.

De asemenea, MAE a reamintit că, până la data de 1 martie 2016, camioanele dotate cu euro 3 pot circula sau tranzita teritoriul Ungariei în perioadele în care este în vigoare o restricție de circulație.

Cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță”, care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, se arată în comunicatul citat.

comments

comments