full screen background image

Dragnea: Victor Ponta nu pleacă din PSD, nu își face alt partid

dragnea     Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după întâlnirea avută cu fostul premier Victor Ponta că acesta va candida la alegerile din toamnă, pe listele PSD, la Gorj.

”Nu pleacă din PSD Victor Ponta, nu își face alt partid. Fundația este o acțiunea a lui, în care eu îl sprijin. În ceea ce privește implicarea în activitatea partidului, normal ca este dispus să se implice, va sprijini partidul în perioada în care va fi în țară. Va participa la orice ședință a BPN. În ceea ce privește candidatura la Parlament, va candida pe listele PSD, la Gorj. Fundația de care s-a tot vorbit este o structură care va avea foarte multă activitate externă și este firesc să plece din țară mai des”, a explicat Liviu Dragnea.

”A fost o perioada agitată în care s-au dat informații nereale. A fost o campanie o rupere totală între mine și Victor Ponta. Nu am căzut nici eu, nici el în această capcană. Cred că a facut mai bine că nu a ieșit în această perioadă. Victor este așteptat la orice ședință a BPN și nu va proceda ca alt lider al acestui partid, să se supere pe partid. PSD i-a dat foarte multe satistsfacții și nu va uita asta”, a mai spus liderul PSD.

”Orice coleg e liber să se alăture la fundație, cu condiția să nu afecteze activitatea pe care o are în partid. Va fi o fundație în afara partidului, nu are niciun fel de legătură cu partidul. A fost o perioadă întreaga în care și eu și el vedeam la televizor afirmații că această fundație este un vehicul politic. Nu a fost și nu este un vehicul politic. Culmea era că noi eram lămuriți între noi, dar vedeam la tv că nu suntem lămuriți”, a afirmat Dragnea.

În ceea ce privește întâlnirea pe care Victor Ponta a avut-o cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, Dragnea a declarat: ”Am știut că merge la UNPR. A fost sunat de Gabriel Oprea și nu avea cum să refuze”.

De asemenea, liderul social-democraților a anunțat că Victor Ponta nu dorește să candideze la Primăria Capitalei și nici nu vrea să ocupe vreo funcție de conducere în PSD.

În ceea ce privește activitatea Guvernului, Dragnea a precizat că deocamdată nu a văzut nicio măsură concretă luată de Executivul condus de Dacian Cioloș, adâugând că se aștepta să
vadă mai multă coordonare în ceea ce privește situația creată de ninsorile din ultimele zile.

”Sper să nu facă nicio boacănă serioasă. Cred că ar trebui să se gândească că sunt învestiți de mai bine de două luni și nu am văzut nimic. În afară de dorința de schimbare a unor oameni, nu am văzut nimic. (…) M-am așteptat să fie mai multă coordonare. Cred că trebuia o coordonare mai bună cu privire la ce se întâmplă în București. În cartiere s-a intervenit foarte târziu. Nu am înțeles de ce s-au închis școlile în București. M-aș fi așteptat să aibă o acțiune mai bună în condițiile în care se știa, după ce am plecat noi de la guvernare nu am luat cu noi procedurile”, a spus Dragnea.

comments

comments