full screen background image

Accident grav pe centura Ploieștiului: cel puțin 5 morți și 30 de răniți

accident-grav     UPDATE 08.15: Se pare că vinovat de accident ar fi șoferul autocarului, la fața locului nefiind urme de frânare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, autocarul care efectua curse regulate pe traseul Mănești-Ploiești a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip.

Printre ipotezele care au dus la acest accident ar putea fi, se pare, și faptul că șoferul ar fi adormit la volan sau că autocarul ar fi avut probleme tehnice.

UPDATE 07:35: Potrivit Agerpres, 5 persoane au decedat, iar alte 30 sunt rănite. 16 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Cinci persoane au murit și alte patru au rămas încarcerate în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, autoritățile fiind nevoite să pună în aplicare planul roșu de intervenție, informează agerpres.ro.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, o basculantă și un autocar s-au ciocnit pe drumul spre Buftea. Incidentul s-a soldat cu 5 morți și 26 de răniți, patru persoane fiind încă prinse printre fiare.

comments

comments