full screen background image

Staţiunile de pe Valea Prahovei şi capitalele europene, destinaţii preferate de Sf. Valentin

valentines day     Turiştii români, în special cei cu vârste între 25 şi 40 de ani, caută cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor pachete de două sau trei nopţi în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în capitale europene precum Roma, Praga, Veneţia, Viena, Londra sau Amsterdam.

Tarifele pentru un sejur în România încep de la 240 de lei de persoană, iar pentru destinaţiile externe de la 139 de euro de persoană, potrivit datelor transmise de agenţiile de turism, la solicitarea MEDIAFAX.

Există şi un număr mai restrâns de turişti care aleg escapade romantice în centre metropolitane precum New York sau destinaţii exotice cum ar fi Maldive, Thailanda, Republica Dominicană sau Mauritius, unde preţul pachetelor depăşeşte 1.000 de euro. Unii dintre ei au şi cereri speciale, precum plimbări cu elicopterul, cine romantice pe o plajă privată sau traseu cu iahtul.

De asemenea, unele persoane combină minivacanţa de Ziua Îndrăgostiţilor cu un concert sau un spectacol în destinaţia aleasă sau cu o cină la un restaurant renumit.

comments

comments